Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μας υποστηρίζονται από άτομα που έχουν εμπειρία πάνω σε κάθε αντικείμενο. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε τιμές προσιτές για κάθε επιχείρηση.

 

Φιλοξενία ιστοσελίδων

Η φιλοξενία ιστοσελίδων σε εμάς παρέχει την σιγουριά της εμπειρίας μας από το 1998. Ακολουθώντας τις τελευταίες λέξεις της τεχνολογίας χρησιμοποιούμε servers σε data center με εγγυημένη ταχύτητα για μέγιστη απόδοση. Για την διασφάλιση των δεδομένων σας παρέχουμε αυτόματα backup σε ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία βάση τα οποία μπορούν να γίνουν επαναφορά μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας γίνεται μετά από ανάλυση των αναγκών σας καθώς και το κοινό σας. Υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής κάποιου cms στα μέτρα σας ή δημιουργία custom code για τις απαιτήσεις σας. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα για cross platform app ώστε να μπορείτε να έχετε την διαχείριση της εφαρμογής σας μέσω mobile ή windows app.

Κοινωνικά δίκτυα

Η καθημερινή χρήση των κοινωνικών δικτύων από το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών του διαδικτύου επιβάλει την παρουσία κάθε επιχείρησης με τον δυνατό καλύτερο τρόπο. Εμείς και οι συνεργάτες μας αναλαμβάνουμε την δημιουργία σελίδων με αυτόματες ανανεώσεις από τις ιστοσελίδες σας καθώς και πακέτα προβολής με στόχο την αύξηση των πελατών σας

SEO

Οι μηχανές αναζήτησης είναι πάντα ο πιο πρόσφορος τρόπος για απόκτηση νέων πελατών ή επισκεπτών στην σελίδα μας. Διαμορφώνοντας το κατάλληλο seo στην σελίδα μας μπορούμε να έχουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Παράλληλα με την νέα υπηρεσία photo seo μπορούμε να προβάλουμε την επιχείρηση σας σε χιλιάδες άτομο με μετρημένη απόδοση και θετικά σχόλια για την επιχείρησή σας.