Υπηρεσίες

Οι διαθέσιμες υπηρεσίες μας υποστηρίζονται από άτομα που έχουν εμπειρία πάνω σε κάθε αντικείμενο. Σκοπός μας είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου σε τιμές προσιτές για κάθε επιχείρηση.

 

Φιλοξενία ιστοσελίδων

Η φιλοξενία ιστοσελίδων σε εμάς παρέχει την σιγουριά της εμπειρίας μας από το 1998. Ακολουθώντας τις τελευταίες λέξεις της τεχνολογίας χρησιμοποιούμε servers σε data center με εγγυημένη ταχύτητα για μέγιστη απόδοση. Για την διασφάλιση των δεδομένων σας παρέχουμε αυτόματα backup σε ημερήσια, εβδομαδιαία και μηνιαία βάση τα οποία μπορούν να γίνουν επαναφορά μέσα σε λίγα λεπτά.

Ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας γίνεται μετά από ανάλυση των αναγκών σας καθώς και το κοινό σας. Υπάρχει δυνατότητα προσαρμογής κάποιου cms στα μέτρα σας ή δημιουργία custom code για τις απαιτήσεις σας. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα για cross platform app ώστε να μπορείτε να έχετε την διαχείριση της εφαρμογής σας μέσω mobile ή windows app.

Κοινωνικά δίκτυα

Η καθημερινή χρήση των κοινωνικών δικτύων από το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών του διαδικτύου επιβάλει την παρουσία κάθε επιχείρησης με τον δυνατό καλύτερο τρόπο. Εμείς και οι συνεργάτες μας αναλαμβάνουμε την δημιουργία σελίδων με αυτόματες ανανεώσεις από τις ιστοσελίδες σας καθώς και πακέτα προβολής με στόχο την αύξηση των πελατών σας

SEO

Οι μηχανές αναζήτησης είναι πάντα ο πιο πρόσφορος τρόπος για απόκτηση νέων πελατών ή επισκεπτών στην σελίδα μας. Διαμορφώνοντας το κατάλληλο seo στην σελίδα μας μπορούμε να έχουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα. Παράλληλα με την νέα υπηρεσία photo seo μπορούμε να προβάλουμε την επιχείρηση σας σε χιλιάδες άτομο με μετρημένη απόδοση και θετικά σχόλια για την επιχείρησή σας.

WEB RADIO

Αποκτήστε το δικό σας web radio εύκολα και γρήγορα. Πλήρης διαχείρηση από την πλατφόρμα Centova Cast και δυνατότητες όπως δημιουργία DJ για σύνδεση, αυτόματης play list και πλήθως ευκολιών όπως webplayer, statistics κτλ. Το web radio μπορεί να στηθεί σε ICE CAST ή SHOUT CAST με βάση την επιλογή σας.

WEB TV – IPTV

Δημιουργήστε το δικό σας τηλεοπτικό κανάλι. Δυνατότητα για Auto Dj σε συνδυασμό με live streaming από εξωτερική πηγή και αποστολή σε youtube, facebook ή μέσω rtmp σε οποιοδήποτε server. Πλατφόρμα με MediaCP για την διαχείριση του λογαριασμού σας και Wowza Server για Streaming. Για απαιτητικές λύσεις με δυνατότητα δημιουργίας χρηστών διατίθεται restreaming panel που μπορεί να συνδυαστεί με android app ή να παίξει σε οποιαδήποτε Smart TV ή TV BOX.